Monday, December 25, 2006

AŞK, YENİDEN! AKDENİZ'İN MUZU GİBİ...

Efendim mürettebatımızla birlikte kumsalda Lost izleyip, "Nasıl ateş yakılır?", "Elimizde bulunan meyvelerle çabuk çorba nasıl pişirilir?" gibi konularda kopya çekiyorduk ve hatta batarız matarız korkusuyla gemiye yeniden binmekten korkuyor, yılbaşı ağaçlarının dibinde uyuyorduk ki GEMİYİ çok boşladığımızı fark ettik!

Evet, belki biz bu gemiyi yaz mevsimlerinde eğleniriz gayesiyle batırmış olabilirdik, fakat bu durum soğuk kış gecelerinde sizlerin kalbini ısıtmayacağımız anlamına gelir miydi ki?

Derken, ben herkesten gizli kalan son içme suyumuzla saçlarımı pirüpak etmiş, kuruduktan sonra şekillendireyazmıştım ki SAÇ KÖPÜĞÜNÜN üzerindeki küçük bir direktif tüm köpüğü afiyetle yememe neden oldu.

...saçlarınızı doğal yoldan kurumaya bırakın. *Arkadaşlarınıza göstermeye gidin.

ARKADAŞLARIMIZA GÖSTERMEYE GİTMEK?

Sevgili Wella,
Bir kadın üzerindeki herhangi bir değişiklikten (hele ki konu saçıysa) çoğu zaman bahsetmez. Karşı tarafın FARK ETMESİNİ bekler...



Belki de gemide 7/24 bir kuaför bulundurmak en akıllıca fikir...

4 comments:

terskose said...

Öncelikle kış akşamlarında içimizi ısıtmak üzre geri dönmenizi güvertenizde patlattığım şişelerce şampanya ile kutluyorum.
Hasretimizi giderdikten sonra postunuzun sonundaki 2. fotoğrafa dikkatlice bakarak bize aktardığınız bilginin doğruluğuna inanamayarak kusarcasına, boğulurcasına gülüyorum.
Kuaförlük için bir test bişey açıcak mısınız yoksa başvuruları neye göre değerlendireceksiniz? Seçiçi kurul kimlerden oluşacak?

Anonymous said...

I inclination not approve on it. I think warm-hearted post. Specially the appellation attracted me to be familiar with the sound story.

Anonymous said...

Good fill someone in on and this post helped me alot in my college assignement. Thanks you as your information.

Anonymous said...

Easily I assent to but I think the brief should secure more info then it has.