Monday, March 12, 2007

yimeksepeti

eve yemek söylediğimde, ödemeyi kartla yaparken yemeği getiren kurye (onlara kurye mi denir?) kartı makineye soktuktan sonra o kağıt, makineden çıkana kadar olan bekleyiş beni çok geriyor.
gergin bir şekilde bekliyoruz: adamın elinde henüz çok azı çıkmış fiş, benim elimde yemekler.
sonra tırrr diye bir ses geliyor ve ikimiz birden "hoh" diyoruz.
bana kartımı geri veriyor, afiyet olsun diyor.
ben de teşekkür ediyor, kolay gelsin'ler diliyorum.

5 comments:

Anonymous said...

post makinası ile bağlantısız çekiyor demek kurye abi. bu teknolojiye eve pizza filan sektörünün bu kadar büyük olduğu bu ülkeden aferin diyorum. böylece eskiden yemek söylerken bozuk yok, adamda da kesin yoktur şimdi, napsak, siparişi verirken ben de sadece 20'lik var desem mi gerilimi geride kalmış demek. ki bu, bahsi geçen gerilimden gerilimli bence. sonuçta, o sırada bir fıkra anlatırsın, olur biter. tabi bir kredi kartı fıkrası olmalı.

homosapiens said...

beni de geriyor bu. haftasonlari cok yogun oluyor pos makinalari ve gec baglantiya geciyor merkezle, bu da beni geriyor. bazen ay sonuna dogru hatta, acaba icinde para yokmu tribi yapiyorum, yuzum kizariyor hemen falan, fakat fis gelince ohhhhhhhh diyorum. sanki para olmamasi benim sucum!

Zeynep said...

dün yine oldu.
tırnaklarımla oynadım durdum, çok geriliyorum.

carmaniac said...

pizzacının sos getirmeyi unutması düşüncesi beni bunalıma sokuyor kimi zaman pizza max hayatın tadı yorumlara reklam alıyorum artık :))

Fatih said...

sipariş verirken not kısmına eklenebilir, ''post cihazıyla gelen adam kredi kartından para çekildikten sonra kağıt çıkana kadar ki süreyi sıkıntısız geçirmek için konuşacak ilginç ve eğlenceli bir şeyler bulsun'' diye. he bi de ekstra mayonez.