Saturday, July 15, 2006

FIVE DOLLARS MILK SHAKE

Tam 3 saat süren bir buluşma ön görüşmesi / MESENE diyaloğundan sonra Burger King mönüleriyle karnımızı doyurmuş; bu güzel öğünü leziz içeceklerle devam ettirmeye karar vermiştik. İçecekler soğuk ve tatlı, ortam hoş ve sessiz olmalıydı. Bize göre'nin oralar bize göre biçilmiş kaftandı.
Kaldırımın üzerine atılmış iki sandalye, sıcak ve nemli bir Temmuz akşamı, üzerine ölü toprağı serpilmiş bedenlerimizi bekliyordu adeta... Toz mavi, rüzgarda uçuşan ipek elbisesiyle köşkten çıkan Adalet Hala'mın getirdiği soğuk White Iced Chocalate'larla biraz olsun serinlemeyi umarak, yudumladık. Yudumladık. Ve yudumladık.



Çok eylendik.
:göz kırp

5 comments:

jonquille said...

milkşeyki geçiniz efenim.
headerınızın hastasıyım.

Anonymous said...

:hürrff: :hürffp: :hffrrpp:

gittikçe kirlenen bu nalet bilonk dünyasında sizin gibi zevk sahibi güzel bağyanlar da olmasa vallahi çekip gidicem o olucak. tebrik ediyorum ve de takipçinizim, hastanızım.

öperonymous.

jelatin said...

Güzel yorumlarınızla eylencemize ortak olduğunuz için teşekkür ederiz. Şüphesiz ki biz bu gemiyi gelen yorumlarla şenlenmek için batırdık.

@rotten, selam! Şüphesiz ki bugün pazartesi ve biz rejime başladık. Öğle yemeğinde biber dolması vardı, bozduk.

@jonquille, o header bize ev hediyesi olarak geldi. Hemen astık. Rotten arkadaşımıza -ki kendisi genç ve gelecek vadeden bir levent'tir- bu denli işe yarar / günlük hayatta da kullanabileceğimiz bir hediye getirdiği için teşekkür ediyoruz.

@anonymous, tatlım senin gibi geleceği bardak bir bilogır da giderse kim kalır? Bir tek biz! O yüzden birbirimize sıkı sıkı tutunmalı, icabında birbirinden yavşak yorumlarla gaza gelmeliyiz. Hey sen kaç yaşındasın? Bu yaşta bu denli yetenekli olabildiğine inanamıyorum! Hıhı, evet.

anyone said...

romantovski'nin 2005 tarihli Dun, starbucks'da isimli eserinin bu yeniden çevrimi oldukça başarılı olmuş, o havayı tekrar yakaladım, çok eylendim ben de.

nedense sinan bengier'in gelmiş geçmiş bütün kemal sunal filmlerinin yeniden çevrimini muhtemelen film başına bir öğle yemeği parası kadar bir bütçeyle yeniden oynamasını hatırladım.

jelatin said...

O dokuyu tutturmamız mümkün değildi. Yine de en iyi şekilde yad edebilmek için elimizden geleni yaptık.

Soti Kızkardeşle masada otururken, Gloria Jeans ve Starbak türünden yerlerde o postun aklıma düştüğünden bahsediyordum ki içeceklerimiz geldi. Neyse en sondaki o "göz kırpış" Romantovski'ye ithaftır, falandır filandır.