Friday, July 14, 2006

HAVUÇ AĞACI


merhaba hanımlar,
bugünkü yemeğimizin adı tavanarası usulü zeytinyağlı havuçlu ekmek. malzemeleri, yemeğin isminden anlayamayan okuyucular için tekrarlıyorum.
  • ekmek
  • zeytinyağı
  • havuç

tavanarası'na gidilir. yemek sipariş edilir. biraz sonrasında getirecekleri sepetin içinden bir adet ekmek dilimi alınır, üzerine zeytinyağı damlatılır. masaya yemekle birlikte garnitür olarak gelen ince havuç dilimi de zeytinyağı damlatılmış ekmeğin üstüne konulur.
afiyet olsun!

5 comments:

Anonymous said...

Hmm nefis gözüküyor, çocuklar buna bayılacak!

Sayenizde her gün içine düştüğüm "Bu akşam ne yapsam?" kabusundan bir nebze de olsa kurtulacağım.

Sevgiler

Anonymous said...

işte bu.
harikasınız.
böyle pratik tarifler çalışan bağyanlar için çok faideli.
az zamanda böyle hem mideye hem göze hitap eden tariflerin devamını bekliyoruz.

fakat ölçüleri de evde alabileceğimiz birimlerle yazarsanız daha kolay olur diye düşünüyorum.
ekmeğin üzerine kaç damla yağ damlatacağız ve rivyera mı sızma mı tavsiye edersiniz bunu da belirtirseniz hemen deneyeceğim.

teşekkür ederim.

Zeynep said...

bizim ölçülerimiz kardakla başıkla...

jonquille said...

on puan, on puan, on puan!

ps: ve mümkünse o havucun yan tabaktan hacılanmış olmamasına dikkat edilir.

Burcuk said...

ahhhhhhh tavanarasina gitmeyeli sanirim 6-8 ay oldu yaa:( cok ozledim! super olmus buralari:)))